Gæsterne skriver

Gæsterne skriver om Riskjær Skov:

"Stedet har passet super godt til vores familieweekend. Der har været mange forskellige tilbud - plads til rundbold, bålhygge, bordtennis mv.Vi havde mulighed for at indkvartere os med hver sit soverum og samtidig have fornemmelsen af at være tæt sammen"14 voksne og 8 børn på familieweekend -J.D.L fra Aarhus.


"Vi var samlet 3 generationer. Alt fungerede ude som inde. Store og små har nydt de smukke omgivelser. Veludstyret køkken ! Intet mangler. Vi taler allerede om at reservere sammme uge næste år "

10 voksne og 4 børn samlet til generationsferie fra K.B.S. Løgstør.


"En rigtig dejlig efterårsferie er nu slut. Tak for lån af jeres dejlige ødegård.  En fantastisk perle og et vidunderligt sted, hvor man kan blive et med naturen  og få ro til sjælen."  12 pers fra  Familien  P.F. - Hammel.


.”. vi kunne skrive side op og side ned om de to dejlige dage vi havde så laaangt ude på landet og inde i 20 ha skov med skønt sommervejr begge dage. Vi nød stilheden ved bålet – så flagermus, oplevede stjerneskud. Stedet og omgivelserne var lige hvad vi ønskede os til et familietræf. Børnene nød aktivitetsrummet, og der solgte de mindste gratis øl i baren  - der var  bordtennis, dåsespil, dart, fodboldspil og  bordtennis, så vi synes det er mindre væsentligt at stien til Birke Sø ikke er helt så let at finde. (men vi fandt den). Vi synes stedet fortjener et stort skulderklap og derfor sender vi ovennævnte med tak for en god oplevelse og vi håber de næste i familien som efterfølgende  skal arrangere familietræf byder ind på Riskjær Skov.”    Familietræf for 25 pers – E & K, Herning"Vi nød weekenden ! Alle 23 var enige om, at det havde været tip top. Dejligt fredeligt område, pragtfuld hus og tænk, vi hørte ikke ungerne sige en eneste gang: "Jeg keder mig, hvad skal vi lave". De plagede heller ikke om kioskvarer og at komme i butikker, de var total beskæftiget hele weekenden med spil, leg og drilleri. Nul fjernsyn. Selv vi voksne blev næsten som børn igen med grill, bål, snak og total hygge. Tak, tak, tak!" .. Familietræf I.G.N, Horsens  


” Så er vi hjemme, fyldt med indtryk fra Riskærskov. Det var overvældende at ankomme og se den storslåede natur som vi nu kunne blive en del af i en uge - dernæst huset som ekstremt velfungerende - vi var vildt begejstrede og blev det ikke mindre i løbet af ugen efterhånden som vi fik bekræftet igen og igen hvor godt det var - os to gamle - tre børn med ægtefæller og ni børnebørn - du ved jo hvor godt det spænder af med al den udenomsplads og med vores spisetider i salen. Det var det allerbedste vi kunne ønske os til familietræf. Når dertil kommer den  måde i arrangerer udlejningen, informationen og hvor prof det hele er grebet an - men dog ikke mere prof end det er personligt - så er det bare bedre end vi havde turdet forestille os. Vil vi så anbefale det - nej, det er et af de steder men helst vil have som sit eget hemmelige sted. Jeg tror vi kommer til at spørge igen....”  Familietræf JK, Aabenraa.


"Vi var meget tilfredse med husets beliggnhed og den skønne natur. Huset har alt, hvad der behøves. Dejligt hus og god indretning." Familietræf LJ, Næstved.


"Vi har haft en rigtig skøn uge, hvor 27 personer har haft fornøjelsen af at opleve det dejlige område/hus - nogle på kort besøg, andre lidt længere. Birkesø har vi besøgt flere gange i det fantastiske vejr, og bålpladsen og shelteren er brugt dagligt - et eldorado for børn". Familietur LS, Hening.


"Vi var meget glade for opholdet i Riskjær skov. Alle 23 familiemedlemmer synes at her er rigtig rart og hyggeligt og vi følte os hjemme med det samme." Familietur CB, Skælskør.


"Det var så anden gang vi har været her med familien. Sjældent har vi oplevet så solfyldt en november weekend. Huset blev opvarmet alene af solen torsdag og søndag. Mandag oplevede vi en sjælden solopgang fra pladsen på 1. sal. Det kan anbefales !!", Familietur, JG, Mørke.


"Virkelig fed hytte - og så alt det fede  udstyr". Familietræf for 20 pers, ATH, Århus.


"Jamen vi havde jo en herlig weekend selv om vejret ikke var det bedste. Vi fik lavet snobrød og ild på bålpladsen. Fantastisk at man kan finde et sted hvor man kun kan høre vinden i trætoppene og de fugle der er der omkring. Alle syntes det var et fantastisk sted - og vi vil straks reservere samme weekend næste år". Familietræf K.R.